Cotlet De Porc Saut Cu Ceapa Balsamica

Cotlet De Porc Saut Cu Ceapa Balsamica
Saut cotlet de porc cu ceapă balsamică este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc tăiat în centru, frunze de cimbru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu Escarole și ceapă balsamică, Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci saut și ceapă, și Saut Cârnați Cu Struguri Și Ceapă Glazurată Balsamică.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista