Cotlet De Porc Rozmarin
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc de rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 2,41 USD pe porție. O porție conține 601 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, sare și piper kosher, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Rozmarin, Cotlet De Porc Rozmarin, și Cotlet De Porc Rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Bateți împreună rozmarinul, sarea, piperul și ardeiul afumat împreună într-un bol mic.
Presărați cotletele uniform cu condimentul de rozmarin și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Odată fierbinte, adăugați Cotletele de porc și căutați pe ambele părți, aproximativ 8 minute în total.
Ungeți cu glazura de caise și introduceți-o în cuptor pentru a termina gătitul, încă 7 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a cărnii ajunge la 145 de grade F.
Scoateți din cuptor și periați încă o dată cu glazura.
Pentru a face glazura, amestecați împreună nectarul, sucul de lămâie, mierea, muștarul și puțină sare și piper împreună într-o cratiță mică. Reduceți la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când este gros ca siropul de arțar, aproximativ 12 minute.