Cotlet De Porc Rozmarin
Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, însoțire: pene de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cotlet De Porc Rozmarin, Cotlet De Porc Rozmarin, și Cotlet De Porc Cu Lămâie De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare, apoi se amestecă împreună cu rozmarin, ulei, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Frecați amestecul peste cotlet.
Se toacă cotletele pe o tigaie de pui la aproximativ 4 inci de căldură, întorcându-se o dată, până când sunt fierte, aproximativ 8 minute în total.