Cotlet de porc prăjit și legume

Cotlet de porc prăjit și legume
Cotletele și legumele de porc prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 461 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, rutabaga, ceapa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 86%. Încercați Cotlet de porc prăjit și legume, Cotlet de porc cu nuci și legume prăjite în tigaie, și Cotlet de porc prăjit cu legume brânzeturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 450 F. Spray 15x10x1-inch tigaie cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați uleiul, pătrunjelul, sarea condimentată, cimbru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Periați ambele părți ale cotletelor de porc cu aproximativ jumătate din amestecul de ulei. Într-un castron mare, amestecați rutabaga, cartofii, feniculul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați jumătatea rămasă din amestecul de ulei; aruncați pentru a acoperi. Aranjați legumele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Legume prăjite 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
5
Așezați Cotletele de porc pe legume. Prăjiți cu 30 până la 40 de minute mai mult sau până când Cotletele de porc nu mai sunt roz în centru și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista