Cotlet De Porc Prăjit La Tigaie

Cotlet De Porc Prăjit La Tigaie
Cotletele de porc prăjite la tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 583 calorii, 39G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2650 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, pudră de ceapă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până făină de sine în creștere ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Sultana Bran ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc, Miere-Muștar Foaie Tigaie Cotlet De Porc, și Cotlet de porc, cartofi și fasole verde pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista