Cotlet de porc prăjit cu varză de Bruxelles, ceapă eșalotă, usturoi
Cotlet de porc prăjită cu varză de Bruxelles, ceapă eșalotă, usturoi este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 156 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ulei de măsline, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Ierburi Prăjite Cu Varză De Bruxelles, Fenicul, Mere Și, Varză de Bruxelles cu slănină, usturoi și ceapă eșalotă, și Varză de Bruxelles cu ceapă eșalotă, usturoi și roșii uscate la soare " ba.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mediu, adăugați muștarul Dijon, muștarul granulat, coaja și sucul de la 1 din lămâi, cimbrul proaspăt și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu Os
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți împreună și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare și adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin în tigaie. Condimentați carnea pe toate părțile cu sare și piper, după gust și puneți cu grijă coapsa de porc în uleiul încins. Rumeniți carnea de porc, fără a o mișca, timp de 3 minute. Folosiți o pereche de clești de bucătărie sau 2 linguri mari, pentru a roti ușor, dar ferm, carnea de porc cu o rotație de 1/4 în ulei. Repetați acest proces întorcând carnea de porc la fiecare 3 până la 4 minute. Cel mai important lucru? Ai răbdare. Obțineți celelalte legume împreună pe măsură ce carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Carne De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită