Cotlet De Porc Prăjit Cu Rozmarin, Usturoi Și Fenicul

Cotlet De Porc Prăjit Cu Rozmarin, Usturoi Și Fenicul
Coapsa de porc prăjită cu rozmarin, usturoi și fenicul este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 539 calorii, 65g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la yummysupper.blogspot.com are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Loin de porc în vin alb cu usturoi, fenicul și rozmarin, Cotlet de porc prăjit cu rozmarin și usturoi, și Usturoi și rozmarin balsamic carne de porc prăjită.
DificultateGreu
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista