Cotlet de porc prăjit cu cidru cu Chutney de roșii verzi
Coapsa de porc prăjită cu cidru cu Chutney de roșii verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 384 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați friptură de porc, roșii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Saramură De Cidru, Glazurat Cu Muștar, friptură de porc sărată cu chutney de ananas, și Cotlet de porc cu saramură de cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 litru de apă, zahăr granulat și 1/2 cană de sare într-un vas mare; aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul și sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați restul de 1 litru de apă și cidru; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați carne de porc; la frigider 12 până la 18 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți carnea de porc din saramură; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
6
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Coaceți la 375 timp de 55 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Tăiați transversal în felii subțiri.
10
Combinați zahărul brun și ingredientele rămase într-o cratiță medie la foc mediu; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim; gatiti 1 ora si 45 de minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată