Cotlet De Porc Prăjit Cu Cidru

Coapsa de porc prăjită cu cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 224 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, sare kosher, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Prăjit Cu Cidru, Cotlet de porc prăjit cu cidru și sos de mere gros, și Loin de porc prăjit cu sos de ciuperci cu cremă de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă sarea.
Se toarnă saramură într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane.
Adăugați carne de porc; sigiliu. Refrigerați 8 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți 2 căni de cidru la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana cand cidrul s-a ingrosat si s-a redus la 1/4 cana (aproximativ 15 minute). Pune deoparte.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați saramura.
Așezați carnea de porc pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor carnea de porc cu spray de gătit.
Combinați rozmarinul, salvia și piperul negru; presărați uniform peste carne de porc.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când termometrul înregistrează 155, ungând de două ori cu reducerea cidrului în ultimele 20 de minute de gătit.
Scoateți din cuptor; ungeți cu reducerea cidrului rămas.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.