Cotlet de porc prăjit cu ceapă

Cotlet de porc prăjit cu ceapă
Cotletele de porc prăjite cu ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 342 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Cotlet De Porc Prăjit Cu Ceapă, O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc, și Miere-Muștar Foaie Tigaie Cotlet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de porc uniform cu condimente Creole; dragă în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Gătiți Cotletele de porc în ulei vegetal fierbinte într-o tigaie grea la foc mediu-mare 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapă și 1/2 cană de apă în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei; saut 10 minute sau până se rumenesc. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie; reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista