Cotlet De Porc Prăjit Cajun

Cotlet De Porc Prăjit Cajun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați carnea de porc prăjită Cajun. Această rețetă servește 8. O porție conține 371 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 155 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu vinetă de usturoi prăjită, Carne De Porc Prăjită, și Carne De Porc Prăjită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Se amestecă cayenne, oregano, piper, cimbru, muștar și usturoi. Gatiti timp de 1 minut. Folosiți un cuțit pentru a face mai multe incizii mici în partea grasă a cărnii. Umpleți fantele cu amestecul de condimente și frecați amestecul rămas pe suprafața cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Presărați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Puneți friptura în tigaie și înconjurați-o cu morcovii, ardeiul roșu, țelina și ceapa. Sare ușor și piper legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și gătiți timp de 1 oră și 45 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F și gătiți încă 15 minute pentru a rumeni carnea. Gatiti pana cand carnea este de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți friptura din tigaie și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați tigaia de prăjire, cu sucurile de tigaie, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Împingeți făina în picăturile fierbinți și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se toarnă bulionul de pui și se gătește, amestecând ocazional, timp de 6 minute. Se strecoară sosul și se servește cu friptura de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Friptură De PorcFriptură De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Neboan Albarino. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Neboa Albarino
Neboa Albarino
Mai rece, altitudine mai mare Condado do Subregiune ceai dă naștere la o expresie proaspătă, precisă a Albari cca în general și acest site special dă o dungă minerală intensă prin vin. Un nas floral, înflorit, cu arome de piersici și caise, care se desfășoară pe palat cu structură întinsă, fructe proaspete complexe, greutate subevaluată la mijlocul palatului, toate pe o coloană vertebrală puternică de aciditate minerală.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista