Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați carnea de porc prăjită Cajun. Această rețetă servește 8. O porție conține 371 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 155 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu vinetă de usturoi prăjită, Carne De Porc Prăjită, și Carne De Porc Prăjită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Se amestecă cayenne, oregano, piper, cimbru, muștar și usturoi. Gatiti timp de 1 minut. Folosiți un cuțit pentru a face mai multe incizii mici în partea grasă a cărnii. Umpleți fantele cu amestecul de condimente și frecați amestecul rămas pe suprafața cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Presărați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Puneți friptura în tigaie și înconjurați-o cu morcovii, ardeiul roșu, țelina și ceapa. Sare ușor și piper legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și gătiți timp de 1 oră și 45 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F și gătiți încă 15 minute pentru a rumeni carnea. Gatiti pana cand carnea este de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți friptura din tigaie și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Așezați tigaia de prăjire, cu sucurile de tigaie, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Împingeți făina în picăturile fierbinți și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Se toarnă bulionul de pui și se gătește, amestecând ocazional, timp de 6 minute. Se strecoară sosul și se servește cu friptura de porc feliată.
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Neboan Albarino. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.