Cotlet de porc prăjit adânc cu jeleu de ardei roșu dulce și picant

Cotlet de porc prăjit adânc cu jeleu de ardei roșu dulce și picant
Cotletele de porc prăjite adânc cu jeleu de ardei roșu dulce și picant necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 820 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 3,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 517 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, ardei, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este spectaculos. Rețete similare includ Cotlet De Porc Prăjit, Cotlet De Porc Cu Sos De Jeleu De Piper, și Jeleu Picant De Ardei Roșu.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați zahărul, oțetul, sucul de ananas, ardeii grași prăjiți și jalapeno. Amestecați folosind un robot de bucătărie sau un blender de imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Așezați piureul într-o cratiță de 2 litri și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați pectina și continuați să fierbeți timp de 60 de secunde, moment în care adăugați ardeii congelați pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
PectinăPectină
4
Se toarnă jeleul într-un recipient metalic și se răcește într-o baie de gheață timp de aproximativ 1 oră până se fixează sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
5
Pentru Cotletele de porc: folosind partea dințată a unui fragezitor de carne, bateți Cotletele de porc la o grosime de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6
Adăugați condimentul înnegrit, sarea și piperul în făină și amestecați bine. Dragați cotletele în făina condimentată, înmuiați-le în zară și apoi înapoi în făină (folosind o mână pentru a lucra în făină, iar cealaltă pentru a scufunda în zară). Lăsați să se odihnească cel puțin un minut sau cam asa ceva pentru a permite breader pentru a configura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
7
Turnați uleiul într-o oală adâncă și grea (fonta este cea mai bună), suficient pentru ca cotletul de porc să aibă loc să plutească, dar trebuie să existe câțiva centimetri de spațiu liber, astfel încât să nu se revărseze atunci când prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Încălziți uleiul la 355 de grade F. Folosiți un termometru prăjit pentru a obține temperatura corectă; prea mare și mâncarea dvs. va arde la exterior înainte de a fi gătită la interior și prea scăzută mâncarea dvs. va ieși grasă și udă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Ușor picătură cotlet de porc 1 sau 2 la un moment dat, dar nu mulțimea oală. Se prăjește până se rumenesc la exterior, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Se servește cu jeleul de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de Folk Machine winery și vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista