Cotlet De Porc Portocaliu Picant
Cotletul de porc portocaliu picant este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 443 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână amestec, ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Cotlet De Porc Portocaliu Picant, Cotlet De Porc Portocaliu, și Cotlet De Porc Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mediu, se amestecă marmeladă, unt, scorțișoară și ghimbir. Se amestecă afine și cartofi dulci; pus deoparte.
În vasul superficial, amestecați amestecul Bisquick și piperul roșu. Într-un alt vas superficial, puneți sosul de soia. Înmuiați carnea de porc în sos de soia, apoi acoperiți cu amestec Bisquick. Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana cand acoperirea se rumeneste.
Așezați carnea de porc într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Aranjați amestecul de cartofi dulci în jurul cărnii de porc.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când cartofii dulci sunt fragezi și carnea de porc nu mai este roz în centru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.