Cotlet De Porc Pizzaiola
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Cotlet de porc Pizzaiola ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 476 calorii, 39G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, pastă de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Alla Pizzaiola, Cotlet de porc alla Pizzaiola, și Pizzaiola De Porc Încărcată Cu Scamorza.
Instrucțiuni
Condimentează cotletele cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul zdrobit și amestecați-l pentru a aroma uleiul.
Adăugați cotletele și caramelizați pe ambele părți, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți cotletele pe o farfurie și rezervați-le. Se amestecă semințele de fenicul, ceapa, fulgii de ardei roșu și oregano. Reduceți căldura și gătiți timp de 7 până la 8 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți timp de 1 minut, apoi adăugați vinul și gătiți încă un minut. Se amestecă stocul și se combină bine. Glisați cotletele înapoi în tigaie, acoperiți și fierbeți pentru a termina de gătit cotletele, aproximativ 5 până la 6 minute. Aranjați cotletele și sosul pe un platou de servire și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.