Cotlet De Porc Peking

Cotlet De Porc Peking
Cotletele de porc Peking ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 739 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Un amestec de ketchup, usturoi, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Peking, Cotlete de porc Crockpot Peking cu legume Lo Mein și salată Teriyaki ușoară (Opțiuni fără carne!), și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime din Cotletele de porc și puneți-l în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se amestecă zahărul brun, ghimbirul, sosul de soia, ketchup-ul, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mic și se toarnă peste carne. Acoperiți, întoarceți-vă la scăzut și gătiți 4 până la 6 ore sau până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista