Cotlet De Porc Pane
Cotletele de porc pane necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 251 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. Un amestec de zahăr, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 54%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Pane, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente. Înmuiați Cotletele de porc în lapte, apoi în amestecul de făină de porumb.
Așezați pe un raft într-o tigaie superficială.
Coaceți, neacoperit, la 425 de euro timp de 30-35 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.