Cotlet De Porc Pane

Cotlet De Porc Pane
Cotletele de porc pane sunt un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 499g de proteine, 102G de grăsime, și un total de 3218 calorii. Pentru $24.93 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pesmet condimentat, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet De Porc Pane, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane.

Instrucțiuni

1
Puneți sucul de portocale într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, combinați pesmetul și sarea condimentată. Înmuiați Cotletele de porc în suc de portocale, apoi acoperiți cu amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
PesmetPesmet
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie mare, gatiti carnea de porc în ulei la foc mediu timp de 7-9 minute pe fiecare parte sau până când un termometru de carne citește 160&#deg;.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista