Cotlet De Porc Oriental La Grătar

Cotlet De Porc Oriental La Grătar
Cotletele de porc orientale la grătar sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 299 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ghimbir măcinat, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc la grătar cu piersici la grătar cu baston, Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar, și Gătit cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzorii îi plac destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista