Cotlet de porc monstru la grătar cu Tomatillo și sos de mere verzi

Cotletul de porc monstru la grătar cu Tomatillo și sos de mere verzi este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,25 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți chimen măcinat, cotlet de porc, ardei iute chipotle în adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sănătos și delicios: cotlet de porc cu Tomatillo și sos de mere verzi, Cotlet de porc Tomahawk cu Tomatillo-Chowchow de roșii verzi, și Cotlet de porc la grătar cu Salsa Tomatillo.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună coriandru, chimen, sare și piper într-un castron mic, apoi se adaugă ulei și se amestecă până se combină bine. Frecați amestecul de condimente peste cotlet.
Lăsați cotletele să se marineze în timp ce faceți sosul și pregătiți grătarul.
Fierbeți tomatillos și 3 căni de apă într - o cratiță de 2 1/2 până la 3 litri, neacoperită, amestecând ocazional, până când tomatillos sunt doar moi, 8 până la 10 minute.
Se scurge și se răcește 15 minute.
În timp ce tomatillos sunt de răcire, mere de bază și se taie în zaruri de 1/4 inch. Pur și simplu tomatillos cu ingrediente de sos rămase, cu excepția merelor într-un robot de bucătărie.
Se transferă într-un castron și se amestecă merele.
Deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului. Cărbune ușor (80 până la 100 de brichete) în starterul coșului de fum. Lăsând aproximativ un sfert de grătar fără cărbune, cărbune aprins în restul grătarului, astfel încât cărbunii să fie de aproximativ trei ori mai mari pe partea opusă.
Focul de cărbune este mediu-fierbinte atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului peste zona în care cărbunii sunt îngrămădiți cel mai mult timp de 3 până la 4 secunde. Puneți carnea de porc pe grătar ușor uleiat direct peste cea mai fierbinte parte a cărbunilor, neacoperită, întorcându-se o dată și, dacă este necesar, deplasându-vă în jurul grătarului pentru a evita flăcările, până se rumenesc bine, 10 până la 12 minute în total. Mutați carnea de porc în cea mai tare parte a grătarului, apoi acoperiți cu tigaia de prăjire inversată și grătarul, întorcând carnea de porc o dată, până când termometrul introdus în diagonală în centrul fiecărei cotlet (evitați osul) înregistrează 150 F, 10 până la 12 minute în total.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați-o să stea, acoperită slab cu folie, 15 minute (temperatura va crește la 155 F).
Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute. Se prăjește carnea de porc pe grătar ușor uleiat, acoperit cu capac, întorcându-se o dată, până se rumenesc bine, 10 până la 12 minute în total. Opriți 1 arzător (arzător Mijlociu dacă există
și puneți carnea de porc deasupra arzătorului închis. Reduceți căldura pe arzătorul(arzătoarele) rămas (e) la moderat și grătați carnea de porc, acoperită cu capac, până când termometrul introdus în diagonală în centru (evitați osul) înregistrează 150 de minute, 12 până la 16 minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați-o să stea, acoperită slab cu folie, 15 minute (temperatura va crește la 155 F).
Tăiați carnea de porc departe de os, apoi feliați subțire și serviți cu sos.
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, Cotletele de porc pot fi arse într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat, răsturnând o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 6 minute în total, apoi transferate într-o tigaie de copt superficială și prăjite în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 450 de grade F, fără a se întoarce, până când termometrul înregistrează 150 de grade F, 15 până la 20 de minute.* Disponibil la piețele Latino și multe supermarketuri.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.