Cotlet de porc milanez cu spanac cremă

Cotlet de porc milanez cu spanac cremă
Această rețetă face 30 de porții cu 54 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, lapte, brânză philadelphia Neufchatel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cotlete De Porc Dezosate Milanese, Salată Caldă De Spanac Cu Carne De Porc Milaneză, și Spanac cu cremă de nucă de cocos cu Crackling de porc-Paleo.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lira cotlete între foi de hârtie cerată la 1/4-inch grosime.
3
Combinați mayo și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
MaionezăMaioneză
4
Se amestecă amestecul de acoperire, parmezanul și oregano în placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
5
Răspândiți 1 linguriță. amestec mayo pe partea de sus a 1 cotlet; loc, mayo-side în jos, în amestec de acoperire. Repetați pentru a acoperi cealaltă parte a tocării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MaionezăMaioneză
6
Așezați pe foaia de copt cu margini pulverizată cu spray de gătit. Repetați cu cotletele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți cotletele 12 până la 15 min. sau până la făcut (160F). Între timp, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă Neufchatel și lapte; gătiți 2 până la 3 min. sau până când Neufchatel este topit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NeufchatelNeufchatel
UsturoiUsturoi
LapteLapte
9
Adăugați 1/3 din spanac; gătiți 2 min. sau doar până când spanacul este ofilit, amestecând frecvent. Repetați cu spanacul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
10
Așezați cotletele pe platou; deasupra cu amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
11
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista