Cotlet De Porc Marsala
Cotletele de porc Marsala ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 261 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, usturoi îmbuteliat, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de porc Marsala pentru doi, Cotlet de porc cu sos cremos Marsala, și Marsala De Porc.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Așezați 1/4 cană de făină într-un vas puțin adânc. Dragă carne de porc în făină. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați șalotă, usturoi și ciuperci în tigaie; saut 3 minute sau până când umezeala se evaporă.
Adăugați restul de 2 linguri de făină și cimbru în tigaie și gătiți timp de 1 minut, amestecând bine.
Combinați bulionul de pui și Marsala, amestecând până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de bulion în tigaie, amestecând continuu cu un tel; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă.
Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți 2 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-vă la strat.
Se presară sare și piper.