Cotlet de porc marinat asiatic cu cartofi dulci Gingered și mere cu cinci condimente

Cotlet de porc marinat asiatic cu cartofi dulci Gingered și mere cu cinci condimente
Carnea de porc marinată din Asia, cu cartofi dulci Gingered și mere cu cinci condimente, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1671 calorii, 108g de proteine, și 103G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.98 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, anason stelat, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mere Granny smith ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la cuptor cu cartofi dulci, Carne de porc cu mere și cartofi dulci, și Friptură de porc cu mere și cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte, combinați apa, sarea, zahărul, sosul de soia, boabele de piper, ghimbirul, anasonul și frunzele de dafin într-un vas de copt adânc suficient de mare pentru a ține carnea de porc și amestecați pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Adăugați carnea de porc; dacă nu este acoperită, adăugați mai multă apă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Clătiți bine carnea de porc cu apă rece, uscați-o și condimentați cu ardeiul măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați uleiul și rotiți pentru a caota fundul tigaiei. Când uleiul strălucește, adăugați carnea de porc și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați carnea de porc într-o tigaie și prăjiți doar până când carnea de porc este fierbinte până la centru (aproximativ 125 de grade F temperatura internă), 25 până la 30 de minute. Interiorul cărnii de porc va rămâne roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 10 minute și tăiați-o în felii de 1/4 inci. Împărțiți cartofii dulci gingered între 4 plăci, înconjurați cu carnea de porc și adăugați merele cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Garnisiți cu arpagicul, stropiți cu uleiul de chile și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
8
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați 1 lingură de unt și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează, amestecând ocazional, până când usturoiul se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
11
Adăugați crema și reduceți cu o treime la foc mic, aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
12
Între timp, combinați cartofii dulci într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a le acoperi complet. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când pot fi străpunse ușor cu vârful unui cuțit, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Scurgeți și trasnfer la un procesor de alimente.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
14
Adăugați crema și procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
15
Se adaugă untul rămas, se condimentează cu sare și piper și se piurează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
16
Transferați cartofii într-un bol, corectați condimentele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul strălucește, se adaugă ceapa și se sotează, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați pulberea cu cinci condimente, zahărul brun, merele și sucul. Se amestecă, se condimentează cu sare și piper după gust și se gătește până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 12 minute. Merele ar trebui să-și păstreze forma și să rămână puțin lichid în tigaie; nu gătiți prea mult. Se amestecă untul și se corectează condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Serviți cald.
5
Pentru uleiul de Chile: într-o tigaie medie, combinați pulberea de chile, chimenul și sarea și încălziți la foc mediu doar până când amestecul începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ulei De ChiliUlei De Chili
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Bateți uleiul și scoateți-l din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Lăsați uleiul de chile să se răcească, transferați-l într-un borcan de sticlă și lăsați să stea peste noapte. Acoperiți și utilizați sau depozitați. Uleiul se va separa de solide; utilizați numai uleiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată

Ingrediente

2cp. legume (de exemplu, spanac)pulbere de cinci condimentepulbere de cinci condimente2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBall® sau Kerr® Pint cu capace și benziBall® sau Kerr® Pint cu capace și benzi2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi1parmezan rasboabe de piper negru prăjite, plus piper negru proaspăt măcinatboabe de piper negru prăjite, plus piper negru proaspăt măcinat1parmezan raszahăr brun, ambalatzahăr brun, ambalat1parmezan ras3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch6Crustă: firimituri de biscuiți graham3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch2Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulbere de chile, cum ar fi ancho, chimayo sau pasillapulbere de chile, cum ar fi ancho, chimayo sau pasilla591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic tăiat în lungimi de 1 inch, pentru garniturăarpagic tăiat în lungimi de 1 inch, pentru garnitură2Crustă: firimituri de biscuiți grahamghimbir proaspăt tocat finghimbir proaspăt tocat fin6cuișoare de usturoi, decojitecuișoare de usturoi, decojite4inchfelii groase de ghimbir proaspătfelii groase de ghimbir proaspăt2Granny Smith mere, decojite, miez, și se taie în zaruri 1/4-inchGranny Smith mere, decojite, miez, și se taie în zaruri 1/4-inch1Crustă: firimituri de biscuiți grahamchimen măcinatchimen măcinat3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2cp. legume (de exemplu, spanac)boabe de piper Szechwan prăjiteboabe de piper Szechwan prăjite2kilogramecarne de porccarne de porc1miciceapa rosie, taiata in zaruri de 1/4 inchceapa rosie, taiata in zaruri de 1/4 inch1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1parmezan rassos de soia închissos de soia închis2Chile scotch bonet, tocatChile scotch bonet, tocat791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate41 litru de lapte integral, la temperatura camereicartofi dulci, curățați și tocați aproximativcartofi dulci, curățați și tocați aproximativ9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista