Cotlet de porc marinat asiatic cu cartofi dulci Gingered și mere cu cinci condimente
Carnea de porc marinată din Asia, cu cartofi dulci Gingered și mere cu cinci condimente, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1671 calorii, 108g de proteine, și 103G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.98 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, anason stelat, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mere Granny smith ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la cuptor cu cartofi dulci, Carne de porc cu mere și cartofi dulci, și Friptură de porc cu mere și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu o zi înainte, combinați apa, sarea, zahărul, sosul de soia, boabele de piper, ghimbirul, anasonul și frunzele de dafin într-un vas de copt adânc suficient de mare pentru a ține carnea de porc și amestecați pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Adăugați carnea de porc; dacă nu este acoperită, adăugați mai multă apă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Clătiți bine carnea de porc cu apă rece, uscați-o și condimentați cu ardeiul măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați uleiul și rotiți pentru a caota fundul tigaiei. Când uleiul strălucește, adăugați carnea de porc și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați carnea de porc într-o tigaie și prăjiți doar până când carnea de porc este fierbinte până la centru (aproximativ 125 de grade F temperatura internă), 25 până la 30 de minute. Interiorul cărnii de porc va rămâne roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
6
Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 10 minute și tăiați-o în felii de 1/4 inci. Împărțiți cartofii dulci gingered între 4 plăci, înconjurați cu carnea de porc și adăugați merele cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Garnisiți cu arpagicul, stropiți cu uleiul de chile și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Chili
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
8
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați 1 lingură de unt și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează, amestecând ocazional, până când usturoiul se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
11
Adăugați crema și reduceți cu o treime la foc mic, aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
12
Între timp, combinați cartofii dulci într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a le acoperi complet. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când pot fi străpunse ușor cu vârful unui cuțit, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Scurgeți și trasnfer la un procesor de alimente.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
14
Adăugați crema și procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
15
Se adaugă untul rămas, se condimentează cu sare și piper și se piurează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
16
Transferați cartofii într-un bol, corectați condimentele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul strălucește, se adaugă ceapa și se sotează, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați pulberea cu cinci condimente, zahărul brun, merele și sucul. Se amestecă, se condimentează cu sare și piper după gust și se gătește până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 12 minute. Merele ar trebui să-și păstreze forma și să rămână puțin lichid în tigaie; nu gătiți prea mult. Se amestecă untul și se corectează condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pachet Milk Duds
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Serviți cald.
5
Pentru uleiul de Chile: într-o tigaie medie, combinați pulberea de chile, chimenul și sarea și încălziți la foc mediu doar până când amestecul începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ulei De Chili
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Bateți uleiul și scoateți-l din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Lăsați uleiul de chile să se răcească, transferați-l într-un borcan de sticlă și lăsați să stea peste noapte. Acoperiți și utilizați sau depozitați. Uleiul se va separa de solide; utilizați numai uleiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Chili
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch