Cotlet de porc marinat asiatic cu cartofi dulci Gingered și mere cu cinci condimente
Carnea de porc marinată din Asia, cu cartofi dulci Gingered și mere cu cinci condimente, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1671 calorii, 108g de proteine, și 103G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.98 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, anason stelat, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mere Granny smith ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la cuptor cu cartofi dulci, Carne de porc cu mere și cartofi dulci, și Friptură de porc cu mere și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu o zi înainte, combinați apa, sarea, zahărul, sosul de soia, boabele de piper, ghimbirul, anasonul și frunzele de dafin într-un vas de copt adânc suficient de mare pentru a ține carnea de porc și amestecați pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Adăugați carnea de porc; dacă nu este acoperită, adăugați mai multă apă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Clătiți bine carnea de porc cu apă rece, uscați-o și condimentați cu ardeiul măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați uleiul și rotiți pentru a caota fundul tigaiei. Când uleiul strălucește, adăugați carnea de porc și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Transferați carnea de porc într-o tigaie și prăjiți doar până când carnea de porc este fierbinte până la centru (aproximativ 125 de grade F temperatura internă), 25 până la 30 de minute. Interiorul cărnii de porc va rămâne roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 10 minute și tăiați-o în felii de 1/4 inci. Împărțiți cartofii dulci gingered între 4 plăci, înconjurați cu carnea de porc și adăugați merele cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Garnisiți cu arpagicul, stropiți cu uleiul de chile și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Chili
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
8
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Adăugați 1 lingură de unt și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează, amestecând ocazional, până când usturoiul se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
11
Adăugați crema și reduceți cu o treime la foc mic, aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
12
Între timp, combinați cartofii dulci într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a le acoperi complet. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când pot fi străpunse ușor cu vârful unui cuțit, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Scurgeți și trasnfer la un procesor de alimente.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
14
Adăugați crema și procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
15
Se adaugă untul rămas, se condimentează cu sare și piper și se piurează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
16
Transferați cartofii într-un bol, corectați condimentele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul strălucește, se adaugă ceapa și se sotează, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați pulberea cu cinci condimente, zahărul brun, merele și sucul. Se amestecă, se condimentează cu sare și piper după gust și se gătește până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 12 minute. Merele ar trebui să-și păstreze forma și să rămână puțin lichid în tigaie; nu gătiți prea mult. Se amestecă untul și se corectează condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Serviți cald.
5
Pentru uleiul de Chile: într-o tigaie medie, combinați pulberea de chile, chimenul și sarea și încălziți la foc mediu doar până când amestecul începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ulei De Chili
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Bateți uleiul și scoateți-l din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Lăsați uleiul de chile să se răcească, transferați-l într-un borcan de sticlă și lăsați să stea peste noapte. Acoperiți și utilizați sau depozitați. Uleiul se va separa de solide; utilizați numai uleiul roșu.