Cotlet de porc la grătar Mesquite cu salsa de mere

Cotlet de porc la grătar Mesquite cu salsa de mere
Reteta Mesquite cotlete de porc la gratar cu salsa de mere pot fi făcute în aproximativ 3 ore și 28 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și whole 30 are 431 calorii, 31g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Un amestec de ceapă, sare și piper, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Cotlet de porc Smokey Mesquite cu salată de cuscus, Pește-spadă la grătar Mesquite cu Salsa de roșii carbonizate, și Cotlet de porc la grătar cu salsa de ananas la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați sosul de mere, ceapa, ardeiul jalapeno, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și piperul alb. Refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper AlbPiper Alb
Sos De MereSos De Mere
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se condimentează cotletele cu pudră de usturoi și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
3
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Presărați lemn înmuiat peste cărbuni sau puneți-l în cutia de fumător a unui grătar cu gaz. Ungeți ușor grătarul și așezați cotletele pe grătar. Gatiti timp de 6 pana la 8 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se servește cu salsa de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de Folk Machine winery și vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 28 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista