Cotletele de porc la grătar cu condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 576 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul, făina, Cotletele de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc La Grătar Frecat Cu Condimente, Cotlet De Porc Frecat Cu Condimente De Două Zile, și Cotlet De Porc La Grătar Frecat Cu Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un grătar la foc mediu-mare și periați grătarele cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Bateți împreună 1 1/2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper, chimen și ienibahar într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Piper
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Presărați Cotletele de porc cu freca. Grătiți Cotletele de porc pe fiecare parte 6 până la 7 minute, pentru un total de 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți cotletele pe o farfurie și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Într-o cratiță mică, topiți untul. Odată ce untul începe să spumeze, adăugați șalota și sotati până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați făina și amestecați până la pastă. Se amestecă sucul de rodie, bulionul de vită, oțetul de vin roșu și conservele de zmeură. Aduceți la foc mic în timp ce amestecați. Sosul se va îngroșa când începe să fiarbă. Gustați și apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Zmeură
Suc De Rodie
Oțet De Vin Roșu
Sare și Piper
Carne De Vită
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
8
Serviți Cotletele de porc peste orez cu sos turnat deasupra.
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.