Cotlet De Porc La Grătar Frecat Cu Condimente

Cotletele de porc la grătar cu condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 576 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul, făina, Cotletele de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc La Grătar Frecat Cu Condimente, Cotlet De Porc Frecat Cu Condimente De Două Zile, și Cotlet De Porc La Grătar Frecat Cu Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți un grătar la foc mediu-mare și periați grătarele cu ulei de măsline.
Bateți împreună 1 1/2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper, chimen și ienibahar într-un castron mic.
Presărați Cotletele de porc cu freca. Grătiți Cotletele de porc pe fiecare parte 6 până la 7 minute, pentru un total de 12 până la 14 minute.
Scoateți cotletele pe o farfurie și cort cu folie.
Într-o cratiță mică, topiți untul. Odată ce untul începe să spumeze, adăugați șalota și sotati până se înmoaie.
Adăugați făina și amestecați până la pastă. Se amestecă sucul de rodie, bulionul de vită, oțetul de vin roșu și conservele de zmeură. Aduceți la foc mic în timp ce amestecați. Sosul se va îngroșa când începe să fiarbă. Gustați și apoi condimentați cu sare și piper.
Serviți Cotletele de porc peste orez cu sos turnat deasupra.
Se ornează cu semințe proaspete de rodie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.