Cotlet de porc la grătar cu unt de ierburi

Cotlet de porc la grătar cu unt de ierburi
Cotletele de porc la grătar cu unt de ierburi sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 453 calorii, 49G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, arpagic, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Unt De Muștar, Cotlet De Porc Cu Lămâie La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar Marinat Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați untul, arpagicul, pătrunjelul și muștarul cu o furculiță până se omogenizează. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei răcoroase în timp ce Cotletele de porc se gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
ArpagicArpagic
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Preîncălziți un grătar cu gaz la înălțime, acoperit, timp de 10 minute, apoi reduceți focul la mediu. Se usucă Cotletele de porc cu prosoape de hârtie și se presară generos cu sare și piper. Grătar, întorcându-se o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul părții cărnoase a unui cotlet (nu atingeți osul) înregistrează 63°, 12 până la 14 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Transferați cotletele într-un platou și acoperiți fiecare cu 1 lingură. unt de ierburi. Cort liber cu folie pentru a se încălzi, lăsați să stea 5 minute și apoi serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista