Cotlet de porc la grătar cu unt de ierburi
Cotletele de porc la grătar cu unt de ierburi sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 453 calorii, 49G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, arpagic, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Unt De Muștar, Cotlet De Porc Cu Lămâie La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar Marinat Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați untul, arpagicul, pătrunjelul și muștarul cu o furculiță până se omogenizează. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei răcoroase în timp ce Cotletele de porc se gătesc.
Preîncălziți un grătar cu gaz la înălțime, acoperit, timp de 10 minute, apoi reduceți focul la mediu. Se usucă Cotletele de porc cu prosoape de hârtie și se presară generos cu sare și piper. Grătar, întorcându-se o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul părții cărnoase a unui cotlet (nu atingeți osul) înregistrează 63°, 12 până la 14 minute în total.
Transferați cotletele într-un platou și acoperiți fiecare cu 1 lingură. unt de ierburi. Cort liber cu folie pentru a se încălzi, lăsați să stea 5 minute și apoi serviți fierbinte.