Cotlet de porc la grătar cu Salsa de cireșe

Rețeta Cotletelor de porc la grătar cu Salsan de cireșe este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 363 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Vă este adus prin simple rețete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de busuioc, sare, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Salsa Cu Cireșe Dulci, Cotlet de porc la grătar cu Salsa de ananas la grătar, și Cotlet de porc la grătar cu Salsa cu două pepene galben.
Instrucțiuni
Se amestecă ceapa tocată cu sucul de lămâie într-un castron mic și se lasă deoparte. Sucul de lămâie va ajuta la scoaterea marginii de pe ceapă.
Cotletele de porc în ulei de măsline și se presară sare peste ele. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Puneți și îndepărtați cireșele. Un pitter de cireșe este magic pentru această sarcină, dar dacă nu aveți unul, folosiți un cuțit mic. Verificați dublu dacă există gropi rătăcite, par să-și găsească întotdeauna drumul în feluri de mâncare care necesită cireșe proaspete.
Puneți cireșele, ceapa și busuiocul tocat într-un robot de bucătărie. Pulsează de câteva ori până când ai o salsa groasă, cu texturi diferite de cireș. Alternativ, puteți tăia totul cu mâna.
Adăugați oțet balsamic, sare, zahăr în salsa:
Se amestecă în oțetul balsamic, 1/2 linguriță sare și zahăr.
Adăugați mai mult din oricare dintre aceste ingrediente după gust. Puneți deoparte la temperatura camerei. Puteți face această salsa cu până la 8 ore în avans.
Cotlete de porc la grătar: pregătiți-vă grătarul pentru căldură directă ridicată. Grătiți Cotletele de porc la foc mare, cu capacul grătarului închis timp de 3 minute. Întoarceți-le la 45 de grade pe aceeași parte pentru a obține un model destul de încrucișat, apoi închideți capacul grătarului și gătiți încă 3 minute.
Întoarceți Cotletele de porc, dar de data aceasta păstrați capacul grătarului deschis și gătiți pentru ultimele 2-3 minute. Se lasă să se odihnească 5-10 minute înainte de servire.
Serviți Cotletele de porc cu salsa de cireșe.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.