Cotlet de porc la grătar cu Salsa de cireșe

Cotlet de porc la grătar cu Salsa de cireșe
Rețeta Cotletelor de porc la grătar cu Salsan de cireșe este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 363 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Vă este adus prin simple rețete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de busuioc, sare, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Salsa Cu Cireșe Dulci, Cotlet de porc la grătar cu Salsa de ananas la grătar, și Cotlet de porc la grătar cu Salsa cu două pepene galben.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ceapa tocată cu sucul de lămâie într-un castron mic și se lasă deoparte. Sucul de lămâie va ajuta la scoaterea marginii de pe ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Cotletele de porc în ulei de măsline și se presară sare peste ele. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Puneți și îndepărtați cireșele. Un pitter de cireșe este magic pentru această sarcină, dar dacă nu aveți unul, folosiți un cuțit mic. Verificați dublu dacă există gropi rătăcite, par să-și găsească întotdeauna drumul în feluri de mâncare care necesită cireșe proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cherry PitterCherry Pitter
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Puneți cireșele, ceapa și busuiocul tocat într-un robot de bucătărie. Pulsează de câteva ori până când ai o salsa groasă, cu texturi diferite de cireș. Alternativ, puteți tăia totul cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați oțet balsamic, sare, zahăr în salsa: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se amestecă în oțetul balsamic, 1/2 linguriță sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați mai mult din oricare dintre aceste ingrediente după gust. Puneți deoparte la temperatura camerei. Puteți face această salsa cu până la 8 ore în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Cotlete de porc la grătar: pregătiți-vă grătarul pentru căldură directă ridicată. Grătiți Cotletele de porc la foc mare, cu capacul grătarului închis timp de 3 minute. Întoarceți-le la 45 de grade pe aceeași parte pentru a obține un model destul de încrucișat, apoi închideți capacul grătarului și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Întoarceți Cotletele de porc, dar de data aceasta păstrați capacul grătarului deschis și gătiți pentru ultimele 2-3 minute. Se lasă să se odihnească 5-10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Serviți Cotletele de porc cu salsa de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista