Cotlet de porc la grătar cu Salsa de ananas la grătar
Cotletele de porc la grătar cu Salsa de ananas la grătar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 190 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.99 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, ardei jalape, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar și Salsa de ananas, Cotlet De Porc La Grătar ~ Salsa De Ananas, și Cotlete de porc frecate cu Chili cu Salsa de ananas la grătar.
Instrucțiuni
Combinați carnea de porc și 1 lingură de suc; lăsați să stea 10 minute.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ananasul și ceapa; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ceapa este frageda. Tăiați grosier ananasul și ceapa; combinați într-un castron mediu cu restul de 2 lingurițe de suc de lămâie, jalapeo și 1/8 linguriță de sare.
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.