Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Cotletele de porc la grătar cu lămâie și cimbru ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 358 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cotlete de coaste de porc tăiate în centru, sare kosher, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sauvignon blanc, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Vin Sauvignon Blanc ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cremos Cu Cimbru De Lămâie, Carne de porc la grătar cu orz de lămâie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește 1 1/2 qts. apă, frunzele de dafin și boabele de piper într-o oală mare până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se ia de pe foc și se amestecă vinul, sarea, 1/2 cană zahăr brun și coaja de 1 lămâie. Puneți tigaia într-o chiuvetă cu apă cu gheață și lăsați saramura să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Zahăr Brun
Apă
Saramură
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați carne de porc în saramură. Se răcește cel puțin 4 și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Carne De Porc
4
Scurgeți carnea, clătiți-o, uscați-o și așezați-o pe un platou sau o foaie de copt. Într-un castron, amestecați ulei, cimbru, piper măcinat, restul de 2 lingurițe. zahăr brun și coaja de 1 lămâie. Bateți amestecul pe ambele părți ale cărnii, apăsând-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Piper Negru Măcinat
Zahăr Brun
Cimbru
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
5
Lăsați carnea să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
6
Încălziți grătarul la mediu (350 până la 450).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Încălziți o plită mare din fontă, de 12 inci. tigaie paella, sau 2 skillets mari din fontă pe grătarul de gătit cu capacul grătarului în jos până când apa dansează atunci când este presărată pe suprafața de gătit, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Puneți cotletele pe grătar și gătiți cu capacul grătarului în jos, rotind o dată, până când carnea este bine rumenită și făcută așa cum doriți, 8 până la 10 minute în total pentru mediu-rar (tăiat pentru a testa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați pe un platou.
10
* Crăpați boabele de piper într-un mortar sau sigilați într-o pungă de plastic și spargeți cu un sucitor. Cotletele de coaste provin de la capătul coastei coapsei; dacă nu sunt deja frenched (niște carne tăiată de la capetele osului pentru a face cotletele să pară mai îngrijite), cereți unui măcelar să o facă sau faceți-o singur glisând un cuțit ascuțit de-a lungul oaselor.