Cotlet De Porc La Grătar Cu Crustă De Rozmarin-Pesmet
Carne de porc la grătar cu crustă de rozmarin-pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 756 calorii, 41G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă fără lactate și דל פחמימות,ă servește 12 și costă $2.17 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, muștar dijon, coapse de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Loin De Porc Cu Crustă De Ierburi, Cotlet De Porc Rozmarin, și Friptură De Porc Cu Crustă De Pesmet.
Instrucțiuni
Presărați coapsele de porc uniform cu sare și piper.
Se amestecă muștarul și 1/4 cană de ulei; se întinde uniform pe carne de porc. Se amestecă împreună uleiul rămas și următoarele 3 ingrediente.
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la foc mediu-mare (350 până la 400); lăsați cealaltă parte neluminată.
Așezați carnea de porc peste partea luminată și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 8 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți carnea de porc de pe grătar. Apăsați uniform amestecul de pesmet peste partea superioară a fiecărei coapse de porc.
Grătar peste partea neluminată a grătarului, acoperită cu capac pentru grătar, 35 până la 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.