Cotlet De Porc La Grătar Cu Crustă De Rozmarin-Pesmet

Cotlet De Porc La Grătar Cu Crustă De Rozmarin-Pesmet
Carne de porc la grătar cu crustă de rozmarin-pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 756 calorii, 41G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă fără lactate și דל פחמימות,ă servește 12 și costă $2.17 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, muștar dijon, coapse de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Loin De Porc Cu Crustă De Ierburi, Cotlet De Porc Rozmarin, și Friptură De Porc Cu Crustă De Pesmet.

Instrucțiuni

1
Presărați coapsele de porc uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Se amestecă muștarul și 1/4 cană de ulei; se întinde uniform pe carne de porc. Se amestecă împreună uleiul rămas și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la foc mediu-mare (350 până la 400); lăsați cealaltă parte neluminată.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați carnea de porc peste partea luminată și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 8 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți carnea de porc de pe grătar. Apăsați uniform amestecul de pesmet peste partea superioară a fiecărei coapse de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De PorcCarne De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Grătar peste partea neluminată a grătarului, acoperită cu capac pentru grătar, 35 până la 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Revista