Cotlet de porc la grătar cu Chutney proaspăt de prune

Cotlet de porc la grătar cu Chutney proaspăt de prune
Cotletele de porc la grătar cu Chutney de prune proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 411 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ceapă verde, prune roșu-violet coapte ferm, cum ar fi santa rosa, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele roșii, puteți urma acest fel principal cu Plum Tarte Tatin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu Chutney de prune, Cotlet De Porc La Grătar Cu Chutney De Prune-Ghimbir, și Cotlet de porc la grătar cu sos proaspăt de prune.

Instrucțiuni

1
Tăiați jumătate din prune. Puneți prunele înjumătățite și tocate, chile și ceapa verde într-un castron mediu adânc; pune deoparte. Oțet cu microunde și 2 linguri. zahăr până la abur, aproximativ 30 de secunde, apoi amestecați până se dizolvă zahărul. Puneți ghimbir, semințe de muștar, semințe de chimen, frunze de dafin, coriandru zdrobit și 1 linguriță. fiecare sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Ceapa VerdeCeapa Verde
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CoriandruCoriandru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OțetOțet
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
PrunePrune
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Se încălzește 2 linguri. ulei într-o tigaie mică la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați amestecul de ghimbir și gătiți, amestecând, până când semințele de muștar încep să apară, 15 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
GhimbirGhimbir
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Se ia de pe foc și se amestecă până când semințele de chimen sunt o nuanță mai închisă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
5
Adăugați amestecul de oțet-zahăr. Se amestecă în amestecul de prune și se lasă chutney să stea cel puțin 1 oră și până la 3 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
OțetOțet
ZahărZahăr
PrunePrune
6
Între timp, încălziți un grătar la mediu (350 până la 450).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Combinați restul de 1 linguriță. fiecare sare și piper, coriandrul măcinat și coaja de lămâie într-un castron. Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, frecați Cotletele de porc cu restul de 1 1/2 lingură. ulei, apoi cu amestec de coriandru. Gustați chutney și adăugați mai mult zahăr dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Gratiți carnea acoperită, întorcându-se o dată, până abia roz în centru, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Transferați pe un platou. Se amestecă coriandru în chutney. Puneți Cotletele de porc pe farfurii și lingurați chutney și sucuri deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
10
* Zdrobiți semințele cu un mortar și pistil sau sigilați într-o pungă de plastic și loviți cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista