Cotlet de porc la grătar cu Chutney proaspăt de prune

Cotletele de porc la grătar cu Chutney de prune proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 411 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ceapă verde, prune roșu-violet coapte ferm, cum ar fi santa rosa, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele roșii, puteți urma acest fel principal cu Plum Tarte Tatin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu Chutney de prune, Cotlet De Porc La Grătar Cu Chutney De Prune-Ghimbir, și Cotlet de porc la grătar cu sos proaspăt de prune.
Instrucțiuni
Tăiați jumătate din prune. Puneți prunele înjumătățite și tocate, chile și ceapa verde într-un castron mediu adânc; pune deoparte. Oțet cu microunde și 2 linguri. zahăr până la abur, aproximativ 30 de secunde, apoi amestecați până se dizolvă zahărul. Puneți ghimbir, semințe de muștar, semințe de chimen, frunze de dafin, coriandru zdrobit și 1 linguriță. fiecare sare și piper într-un castron mic.
Se încălzește 2 linguri. ulei într-o tigaie mică la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați amestecul de ghimbir și gătiți, amestecând, până când semințele de muștar încep să apară, 15 până la 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă până când semințele de chimen sunt o nuanță mai închisă, 1 până la 2 minute.
Adăugați amestecul de oțet-zahăr. Se amestecă în amestecul de prune și se lasă chutney să stea cel puțin 1 oră și până la 3 ore, amestecând ocazional.
Între timp, încălziți un grătar la mediu (350 până la 450).
Combinați restul de 1 linguriță. fiecare sare și piper, coriandrul măcinat și coaja de lămâie într-un castron. Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, frecați Cotletele de porc cu restul de 1 1/2 lingură. ulei, apoi cu amestec de coriandru. Gustați chutney și adăugați mai mult zahăr dacă doriți.
Gratiți carnea acoperită, întorcându-se o dată, până abia roz în centru, 12 până la 15 minute.
Transferați pe un platou. Se amestecă coriandru în chutney. Puneți Cotletele de porc pe farfurii și lingurați chutney și sucuri deasupra.
* Zdrobiți semințele cu un mortar și pistil sau sigilați într-o pungă de plastic și loviți cu un sucitor.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.