Cotlet de porc la grătar cu Chutney de prune

Cotletele de porc la grătar cu chutney de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.87 pe portie. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, semințe de muștar, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Chutney proaspăt de prune, Cotlet De Porc La Grătar Cu Chutney De Prune-Ghimbir, și Sandvișuri de porc la grătar cu Chutney de prune la grătar și salată de varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper. Gatiti semintele de coriandru si mustar intr-o cratita medie in 1 lingurita. ulei la foc mare până când semințele de muștar încep să apară, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă ghimbirul, oțetul și zahărul brun; pus deoparte.
Cotletele de porc la grătar, întorcându-se o dată, până când sunt fierte, aproximativ 10 minute în total.
Periați prunele și ceapa cu restul de 2 lingurițe. ulei. Ceapa la grătar, întorcându-se o dată, până se înmoaie și ușor carbonizată, 8 până la 10 minute. Grill prune, întorcându-se o dată, până când apar semne de grătar, 3 minute.
Transferați ceapa și prunele pe o tăietură și tăiați bucățile în jumătate. Aruncați în tigaie cu amestec de condimente rezervat și serviți peste Cotletele de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.