Cotletele de porc la grătar cu chutney de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.87 pe portie. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, semințe de muștar, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Chutney proaspăt de prune, Cotlet De Porc La Grătar Cu Chutney De Prune-Ghimbir, și Sandvișuri de porc la grătar cu Chutney de prune la grătar și salată de varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper. Gatiti semintele de coriandru si mustar intr-o cratita medie in 1 lingurita. ulei la foc mare până când semințele de muștar încep să apară, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Semințe De Muștar
Cotlet De Porc
Coriandru
Ulei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă ghimbirul, oțetul și zahărul brun; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Oțet
Ghimbir
4
Cotletele de porc la grătar, întorcându-se o dată, până când sunt fierte, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Periați prunele și ceapa cu restul de 2 lingurițe. ulei. Ceapa la grătar, întorcându-se o dată, până se înmoaie și ușor carbonizată, 8 până la 10 minute. Grill prune, întorcându-se o dată, până când apar semne de grătar, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Prune
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați ceapa și prunele pe o tăietură și tăiați bucățile în jumătate. Aruncați în tigaie cu amestec de condimente rezervat și serviți peste Cotletele de porc.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.