Cotlet De Porc La Grătar

Cotlet De Porc La Grătar
Cotletele de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 232g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1707 calorii. Pentru $12.78 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, cotlet de porc, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar, și Gătit cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa verde, lămâia, sarea, piperul și zahărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Elixirul GElixirul G
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se amestecă împreună până devine o pastă groasă.
3
Adăugați sos de pește, coniac și fulgi de chili și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sos De PeșteSos De Pește
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
4
Înveliți fiecare cotlet de porc cu condimentul. La frigider cel puțin câteva ore (până la 24 de ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Sezonul GoyaSezonul Goya
5
Grătați la aproximativ 400 de grade F, aproximativ 7 până la 8 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate62
Revista