Cotlet de porc la cuptor II
Cotletele de porc la cuptor ii necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,96 USD pe porție. Acest fel principal are 342 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, apă, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. 174 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Cotlet De Porc La Cuptor, Cotlet De Porc La Cuptor I, și Cotlet de porc la cuptor II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Așezați Cotletele de porc în tigaie și rumeniți aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, sarea, piperul și muștarul uscat.
Aranjați Cotletele de porc într-un vas mediu de copt.
Se presară cu suc de lămâie, se condimentează cu amestec de zahăr brun și se acoperă cu sos de roșii.
Se toarnă apă în vasul de copt.
Acoperiți și coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).