Cotlet de porc la cuptor II

Cotlet de porc la cuptor II
Cotletele de porc la cuptor ii necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,96 USD pe porție. Acest fel principal are 342 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, apă, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. 174 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Cotlet De Porc La Cuptor, Cotlet De Porc La Cuptor I, și Cotlet de porc la cuptor II pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați Cotletele de porc în tigaie și rumeniți aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ia de pe foc.
5
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, sarea, piperul și muștarul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Aranjați Cotletele de porc într-un vas mediu de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Se presară cu suc de lămâie, se condimentează cu amestec de zahăr brun și se acoperă cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8
Se toarnă apă în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Acoperiți și coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista