Cotlet de porc la cuptor cu umplutură de grădină

Cotlet de porc la cuptor cu umplutură de grădină
Cotletele de porc coapte cu umplutură de grădină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.92 pe portie. O porție conține 620 calorii, 44G de proteine, și 30g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cotlete de porc, supă de ciuperci aurii condensate campbell, combinație de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma umplutura, puteți urma acest fel principal cu Pâine de porumb fără Gluten pentru umplutură sau desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc la cuptor cu umplutură, Cotletele de porc coapte și umplutura lui Candy, și Cotlet de porc cu orez de grădină.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1/3 cană supă, 1/2 cană apă, legume și margarină în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Se încălzește la fierbere.
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Se amestecă ușor.
6
Lingura umplutura amestec în vas de copt unsa de 3 litri. Aranjați cotletele peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se amestecă supa rămasă și apa rămasă. Lingură peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Coaceți la 400 de grade F timp de 40 de minute sau până când cotletele sunt gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista