Cotletele de porc coapte cu umplutură de grădină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.92 pe portie. O porție conține 620 calorii, 44G de proteine, și 30g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cotlete de porc, supă de ciuperci aurii condensate campbell, combinație de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma umplutura, puteți urma acest fel principal cu Pâine de porumb fără Gluten pentru umplutură sau desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc la cuptor cu umplutură, Cotletele de porc coapte și umplutura lui Candy, și Cotlet de porc cu orez de grădină.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 1/3 cană supă, 1/2 cană apă, legume și margarină în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
¼ Cană Grămadă De Făină
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se încălzește la fierbere.
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Se amestecă ușor.
6
Lingura umplutura amestec în vas de copt unsa de 3 litri. Aranjați cotletele peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se amestecă supa rămasă și apa rămasă. Lingură peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
8
Coaceți la 400 de grade F timp de 40 de minute sau până când cotletele sunt gata.
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.