Cotlet De Porc La Cuptor Cu Parmezan

Cotlet De Porc La Cuptor Cu Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc coapte cu parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica crema de supa de pui, condimente, parmezan, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Parmezan Ușor La Cuptor, Cotlet De Porc Parmezan Copt Înmuiat Cu Lapte Bătut, și Cotlet de porc la cuptor cu crustă de parmezan-salvie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista