Cotlet De Porc Italiano
Cotlet de porc Italiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 397 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, sare, fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Italiano, Cotlet De Porc Italiano, și Orez Franco Italiano Cu Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
La începutul zilei așezați Cotletele de porc într-un vas de sticlă superficial suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat.
Se toarnă cidrul și uleiul de măsline peste ele și se presară uniform cu ienupărul. Se toacă 1 cățel de usturoi și se presară peste carne.
Tăiați cățelul de usturoi rămas în 6 bucăți și introduceți o bucată în carne lângă osul fiecărui cotlet de porc.
Se presară cu rozmarin și fenicul; se condimentează cu sare și piper.
Se lasa la marinat acoperit la frigider cateva ore, intorcand cotletele ocazional.
Pregătiți șemineul sau grătarul pentru gătit. Aduceți Cotletele de porc la temperatura camerei.
Grătiți cotletele la aproximativ 4 inci deasupra cărbunilor fierbinți, ungând ocazional cu marinada și întorcând o dată, până când sunt fierte, 25 de minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;