Cotlet De Porc Italiano

Cotlet De Porc Italiano
Cotlet de porc Italiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 397 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, sare, fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Italiano, Cotlet De Porc Italiano, și Orez Franco Italiano Cu Carne De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
La începutul zilei așezați Cotletele de porc într-un vas de sticlă superficial suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Se toarnă cidrul și uleiul de măsline peste ele și se presară uniform cu ienupărul. Se toacă 1 cățel de usturoi și se presară peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CidruCidru
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Carne MăcinatăCarne Măcinată
CarneCarne
3
Tăiați cățelul de usturoi rămas în 6 bucăți și introduceți o bucată în carne lângă osul fiecărui cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Cotlet De PorcCotlet De Porc
OsOs
CarneCarne
4
Se presară cu rozmarin și fenicul; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
FeniculFenicul
5
Se lasa la marinat acoperit la frigider cateva ore, intorcand cotletele ocazional.
6
Pregătiți șemineul sau grătarul pentru gătit. Aduceți Cotletele de porc la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Grătiți cotletele la aproximativ 4 inci deasupra cărbunilor fierbinți, ungând ocazional cu marinada și întorcând o dată, până când sunt fierte, 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Serviți imediat.
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista