Cotlet De Porc Italian Crocant
Crispy cotlet de porc Italian ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 408 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți amestec de acoperire condimentat shake 'N bake, ceapă, pene de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Crocante, Cotlete de porc prăjite crocante, și Cotlet De Porc Crocant De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fiecare cotlet de porc cu ciocan de carne, sucitor sau lateral al unei cutii la o grosime de 1/4 inci.
Așezați cotletele într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați 1/4 cană de pansament; sac de etanșare. Întoarceți ușor punga pentru a acoperi cotletele uniform cu pansament. La frigider 30 min. la 1 oră la marinat.
Scoateți cotletele din marinată; aruncați punga și marinata.
Preîncălziți cuptorul la 204°. înveliți cotletele cu amestec de acoperire conform instrucțiunilor de pe ambalaj; aruncați orice amestec de acoperire rămas.
Așezați cotletele în tava de copt de 15x10x1 inci.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până la gătit (160F). Aruncați rucola cu restul de 1/4 cană de pansament; aranjați pe platoul de servire. Se acoperă cu cotlete; se presară cu roșii și ceapă.
Se servește cu pene de lămâie.