Cotlet de porc Grandman și orez necesită în jurul valorii de 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 4262 calorii, 528g de proteine, și 183g de grăsime. Pentru $ 28.08 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați supă de roșii, cotlete de porc, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare includ Cotlete de porc și orez, Cotlet De Porc Peste Orez, și Cotlete de porc și orez.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță aduceți 1 1/2 căni de apă la fiert. Se amestecă orezul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Condimentați Cotletele de porc cu praful de usturoi, piperul negru măcinat și sarea condimentată după gust. Într-o tigaie mare la foc mediu, sotează ceapa și usturoiul în uleiul de măsline timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cotlet De Porc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cotletele, rumenindu-se bine pe ambele părți.
4
Adăugați 3/4 cană de apă, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 minute. Mutați cotletele într-o parte și adăugați supa de roșii și restul de 1/2 cană de apă. Se fierbe timp de încă 5 până la 7 minute, apoi se adaugă orezul fiert, amestecând bine. Se lasă să se încălzească, aproximativ 5 minute.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Râul Rusesc Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipică denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-var și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.