Cotlet de porc glazurat de arțar picant cu Chutney de ghimbir de mere
Cotletul de porc picant de arțar glazurat cu chutney de ghimbir de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 7.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 872 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, pulbere ancho chile, pulbere pasilla chile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare includ Cotlet de porc glazurat cu arțar condimentat cu chutney de pere, Cotlete de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere, și Cotlete de porc cu Chutney de piersici-ghimbir.
Instrucțiuni
1
Combinați stocul, sucul de mere, zahărul și boabele de piper într-o cratiță medie la foc mare și reduceți la 3 căni. Se condimentează după gust cu sare și se strecoară printr-o strecurătoare fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Lingură Plină De Piper Alb
Lemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Se amestecă toate ingredientele până se combină bine.
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mic, combinați pulberile de chile și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Condimentați coapsa de porc după gust cu sare și piper și frecați toate suprafețele cu amestecul de chile. Într-o tigaie mare de prăjire, prăjiți coapsa până la mediu rar, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Carne De Porc
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați între oase în 8 cotlete. Într-o tigaie cu grătar greu, căutați cotletele 3 minute pe fiecare parte până când grătarul este marcat.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați pe un platou de servire și periați cu glazură de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
7
Se servește cu sos și chutney pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul și sotati ceapa și jalapeno până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați ghimbirul, coaja de portocală, sucul de portocale, oțetul, zahărul brun și mierea și gătiți până când sosul se reduce la jumătate și are un aspect glazurat. Reduceți căldura la minim, adăugați două treimi din feliile de mere și gătiți până când fructul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sifon Crema Dietetica
Coaja De Portocala
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Pentru Conservare,
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Opriți focul și pliați ușor merele rămase și segmentele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Pentru Conservare,
11
Se toarnă chutney-ul într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Se amestecă cilantro, ardeiul gras roșu și sarea și piperul după gust.