Cotlet de porc glazurat de arțar picant cu Chutney de ghimbir de mere

Cotlet de porc glazurat de arțar picant cu Chutney de ghimbir de mere
Cotletul de porc picant de arțar glazurat cu chutney de ghimbir de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 7.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 872 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, pulbere ancho chile, pulbere pasilla chile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare includ Cotlet de porc glazurat cu arțar condimentat cu chutney de pere, Cotlete de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere, și Cotlete de porc cu Chutney de piersici-ghimbir.

Instrucțiuni

1
Combinați stocul, sucul de mere, zahărul și boabele de piper într-o cratiță medie la foc mare și reduceți la 3 căni. Se condimentează după gust cu sare și se strecoară printr-o strecurătoare fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Se amestecă toate ingredientele până se combină bine.
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mic, combinați pulberile de chile și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Condimentați coapsa de porc după gust cu sare și piper și frecați toate suprafețele cu amestecul de chile. Într-o tigaie mare de prăjire, prăjiți coapsa până la mediu rar, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Carne De PorcCarne De Porc
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați între oase în 8 cotlete. Într-o tigaie cu grătar greu, căutați cotletele 3 minute pe fiecare parte până când grătarul este marcat.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați pe un platou de servire și periați cu glazură de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
7
Se servește cu sos și chutney pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul și sotati ceapa și jalapeno până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați ghimbirul, coaja de portocală, sucul de portocale, oțetul, zahărul brun și mierea și gătiți până când sosul se reduce la jumătate și are un aspect glazurat. Reduceți căldura la minim, adăugați două treimi din feliile de mere și gătiți până când fructul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Opriți focul și pliați ușor merele rămase și segmentele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
11
Se toarnă chutney-ul într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Se amestecă cilantro, ardeiul gras roșu și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Ingrediente

1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte2(iarnă)chile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte8boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun închis bine ambalatzahăr brun închis bine ambalat2Ceapa galbena medie, tocata1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripasilla chile pulberepasilla chile pulbere2(iarnă)coriandru tocatcoriandru tocat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriusturoi tocatusturoi tocat2(iarnă)ghimbir fin tăiat cubulețeghimbir fin tăiat cubulețe170Nuci de orice fel (tocate)suc de mere concentrat congelat Granny Smithsuc de mere concentrat congelat Granny Smith61 litru de lapte integral, la temperatura camereiMere Granny Smith, decojite, cu miez, înjumătățite și feliate subțireMere Granny Smith, decojite, cu miez, înjumătățite și feliate subțire2(iarnă)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirihrean preparat, drenathrean preparat, drenat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ardei iute tocatardei iute tocat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun deschiszahăr brun deschis3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale21 litru de lapte integral, la temperatura camereiportocale, coaja îndepărtată și tăiată fin, carnea tăiată în segmenteportocale, coaja îndepărtată și tăiată fin, carnea tăiată în segmente1Centrul tăiat carne de porc (9 oase)Centrul tăiat carne de porc (9 oase)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt2(iarnă)ardei roșu tăiat finardei roșu tăiat fin1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat2(iarnă)unt nesăratunt nesărat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista