Cotlet De Porc Glazurat De Arțar De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc glazurate de arțar de casă. Pentru 3,62 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 367 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și prietenos cu fodmap dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână unt, cotlet de porc, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 63%. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Glazurat Cu Arțar, Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar De Arțar, și O Tigaie Arțar Glazurate Cotlete De Porc.
Instrucțiuni
Combinați primele cinci ingrediente; frecați Cotletele de porc.
Se pune într-un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 20 minute.
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste cotlet.
Coaceți cu 5 minute mai mult sau până când sucurile de carne curg limpede.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John]()
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de Folk Machine winery și vinificatorul Kenny likitprakong.