Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar

Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar
Cotletele de porc glazurate cu muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită cotlet de porc, oțet de cidru, muștar dijon și melasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar Și Bourbon, Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar De Arțar, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, bateți zahărul brun, muștarul Dijon, oțetul, melasa și muștarul măcinat până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-3 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
UmărUmăr
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Puneți Cotletele de porc într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu sos; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 18-22 de minute sau până când sucurile curg limpede, ungând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista