Cotlet de porc glazurat Balsamic cu grâu de ardei roșu
Cotletele de porc glazurate balsamice cu grâu de ardei roșu sunt un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 387 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras prăjit, unt, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, și Cotlet de porc glazurat Balsamic și mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apă și 1/2 linguriță de sare la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
2
Adăugați grâu, unt și usturoi, amestecând cu un tel. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Crupe
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se ia de pe foc; se amestecă ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
4
În timp ce grăsimile gătesc, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Crupe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
6
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți din tigaie. Se amestecă în oțet și miere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel. Întoarceți carnea de porc în tigaie; întoarceți-vă la strat.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.