Cotletul de porc glazurat Balsamic este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 167 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de oțet balsamic, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, și Cotlete De Porc Glazurate Balsamice Minunate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se usucă carnea de porc și se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți carnea de porc (în 2 loturi, dacă este necesar) împreună cu șalotele, întorcând carnea de porc o dată și amestecând șalotele ocazional, până când carnea de porc este rumenită și șalotele sunt maronii aurii și fragede, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați carnea de porc cu clești într-o farfurie și adăugați oțet, zahăr și restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper în șalotă în tigaie. Gatiti, amestecand pana cand zaharul este dizolvat si lichidul este ingrosat usor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Reduceți căldura la moderat, apoi întoarceți carnea de porc împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie în tigaie și întoarceți de 2 sau 3 ori pentru a acoperi cu sos. Gatiti, intoarcandu-va o data, pana cand carnea de porc este gatita, aproximativ 3 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați carnea de porc într-un platou și fierbeți sosul până se îngroașă și siropos, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Se toarnă sosul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ