Cotlet De Porc Glazurat Balsamic

Cotlet De Porc Glazurat Balsamic
Cotletul de porc glazurat Balsamic este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 167 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de oțet balsamic, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, și Cotlete De Porc Glazurate Balsamice Minunate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă carnea de porc și se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți carnea de porc (în 2 loturi, dacă este necesar) împreună cu șalotele, întorcând carnea de porc o dată și amestecând șalotele ocazional, până când carnea de porc este rumenită și șalotele sunt maronii aurii și fragede, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Transferați carnea de porc cu clești într-o farfurie și adăugați oțet, zahăr și restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper în șalotă în tigaie. Gatiti, amestecand pana cand zaharul este dizolvat si lichidul este ingrosat usor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Reduceți căldura la moderat, apoi întoarceți carnea de porc împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie în tigaie și întoarceți de 2 sau 3 ori pentru a acoperi cu sos. Gatiti, intoarcandu-va o data, pana cand carnea de porc este gatita, aproximativ 3 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați carnea de porc într-un platou și fierbeți sosul până se îngroașă și siropos, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Se toarnă sosul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista