Cotlet de porc gigant la grătar cu pastă de Adobo

O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 101 calorii. Dacă 58 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cotletele de porc gigant la grătar cu pastă Adobo ar putea fi un remarcabil fără gluten, primar și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de piper, ulei de măsline, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc La Grătar Cu Pastă De Condimente, Cotlete de porc uriașe la grătar cu sos de grătar dulce de piersici, și Cotlet De Porc Marinat Adobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă cu cărbune fierbinte mediu.
Amestecați toate ingredientele, cu excepția cotletelor de porc, într-un castron pentru a forma pastă de condimente, apoi frecați pasta peste Cotletele de porc.
Grătar cu ulei, apoi grătar cotlete peste cărbuni, răsturnându-se ocazional și mișcându-se dacă apar flăcări, până se rumenesc, 2 până la 3 minute în total.
Mutați cotletele în zona fără cărbuni dedesubt, apoi acoperiți cu tigaie de prăjire inversată și grătar, întorcând cotletele o dată, până când termometrul introdus orizontal în centrul unei cotlete (nu atingeți osul) înregistrează 145 F, 8 până la 10 minute.
Se transferă într-un platou și se lasă să stea cu 5 minute înainte de servire.
* Carnea de porc poate fi la grătar pe un grătar cu gaz. Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute. Reduceți căldura la cotlete moderat ridicate și maronii, acoperite, răsturnând ocazional, 2 până la 3 minute. Opriți 1 arzător (cel din mijloc dacă există
și puneți cotletele deasupra arzătorului de închidere, apoi grătar, acoperit, fără a se întoarce, până când termometrul înregistrează 145 F, 12 până la 15 minute.* Cotletele de porc, frecate cu pastă de condimente, se pot Marina, acoperite și răcite, cu până la 4 ore înainte de grătar.* Pasta de condimente se păstrează, acoperită și răcită, până la 1 săptămână.