Cotlet de porc fiert în lapte
Cotletele de porc fierte în lapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 331 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, lapte, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Cotlet de porc fiert cu lapte cu piure de cartofi și sos, Loin De Porc Fiert În Lapte, și Umăr De Porc Fiert Cu Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din cotlet.
Combinați făina, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați cotlete; sigilați punga și agitați pentru a acoperi cotletele cu amestec de făină.
Scoateți cotletele din pungă, rezervând amestecul de făină rămas.
Așezați amestecul de făină într-un castron mic. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Topiți margarina într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cotletele; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați amestecul de lapte; acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 30 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați restul de 1 cană de lapte; acoperiți și gătiți 30 de minute, amestecând ocazional.
Descoperiți tigaia și gătiți cotletele încă 15 minute sau până când lichidul este redus la 1/4 cană (sosul va fi foarte gros). Puneți sosul peste cotlet.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.