Cotlet de porc dulce și picant

Cotlet de porc dulce și picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc dulci. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $ 2.68 pe portie. O porție conține 393 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sos de roșii, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, Cotlet de porc dulce și picant, și Cotlet De Porc Dulce Și Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, cotlet de porc maro în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați ingredientele rămase; se adaugă în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când sucurile de porc se limpezesc. Sos de lingură peste cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Podgoriile Talbott Kali Hart Chardonnay
Podgoriile Talbott Kali Hart Chardonnay
O expresie de fructe pură a podgoriei noastre, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului îi permite lui Kali Hart Chardonnay să prezinte puterea podgoriilor imobiliare ale lui Talbott. Nasul bogat și primitor prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe palat, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditatea răcoritoare. Un palat Mijlociu Generos duce la un finisaj lung de citrice și fructe tropicale, cu indicii de stejar francez și mineralitate.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista