Cotlet De Porc Dublu Tăiat Glazurat

Cotlet De Porc Dublu Tăiat Glazurat
Cotletele de porc tăiate dublu glazurate durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 102G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1671 calorii. Pentru 12,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, piper cayenne, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un curs principal scump. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Dublu Tăiat Gros, Pecan Crusted Cotlet De Porc Dublu Tăiat, și Cotlet de porc dublu tăiat cu unt de usturoi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 2 linguri de sare, piperul negru, zahărul brun și boiaua într-un castron, apoi se freacă peste cotlet. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Între timp, faceți sosul: topiți untul într-o cratiță la foc mediu, apoi adăugați ceapa și gătiți până devine translucid, aproximativ 4 minute. Se amestecă oțetul și zahărul brun până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați ketchup - ul, sucul de mere, siropul, bourbonul, prunele, sosul Worcestershire, cayenne, 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițe de piper negru și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Puree cu un blender de imersie sau într-un blender obișnuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Prune UscatePrune Uscate
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Preîncălziți un grătar la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Periați grătarele cu ulei vegetal, apoi așezați cotletele direct peste flacără și grătiți până când sunt marcate și fierte la jumătate, aproximativ 15 minute. Întoarceți cotletele și așezați-le pe o zonă mai rece a grătarului (cum ar fi marginile); acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 140 de grade F până la 145 de grade F, 15 până la 20 de minute. Descoperiți și periați cotletele pe toate părțile cu sosul pregătit, apoi acoperiți și gătiți până se glazurează, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați pe o tăietură și periați cu mai mult sos. Cort cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Se servește cu mai mult sos și porumb afumat pe știuleț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Îndepărtați cojile din porumb și îndepărtați mătasea. Ungeți miezurile și presărați sare și boia afumată. Îndoiți cojile înapoi peste porumb și grătiți la foc mic până când sunt fierte, rotind ocazional, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Fotografie de Con Poulos

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Banca Sonoma Coast Pinot Noir cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista