Cotletele de porc tăiate dublu glazurate durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 102G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1671 calorii. Pentru 12,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, piper cayenne, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un curs principal scump. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Dublu Tăiat Gros, Pecan Crusted Cotlet De Porc Dublu Tăiat, și Cotlet de porc dublu tăiat cu unt de usturoi.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 2 linguri de sare, piperul negru, zahărul brun și boiaua într-un castron, apoi se freacă peste cotlet. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sare, Pentru Marginile Paharului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, faceți sosul: topiți untul într-o cratiță la foc mediu, apoi adăugați ceapa și gătiți până devine translucid, aproximativ 4 minute. Se amestecă oțetul și zahărul brun până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ketchup - ul, sucul de mere, siropul, bourbonul, prunele, sosul Worcestershire, cayenne, 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițe de piper negru și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Puree cu un blender de imersie sau într-un blender obișnuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Prune Uscate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Preîncălziți un grătar la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Periați grătarele cu ulei vegetal, apoi așezați cotletele direct peste flacără și grătiți până când sunt marcate și fierte la jumătate, aproximativ 15 minute. Întoarceți cotletele și așezați-le pe o zonă mai rece a grătarului (cum ar fi marginile); acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 140 de grade F până la 145 de grade F, 15 până la 20 de minute. Descoperiți și periați cotletele pe toate părțile cu sosul pregătit, apoi acoperiți și gătiți până se glazurează, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
6
Transferați pe o tăietură și periați cu mai mult sos. Cort cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
7
Se servește cu mai mult sos și porumb afumat pe știuleț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Îndepărtați cojile din porumb și îndepărtați mătasea. Ungeți miezurile și presărați sare și boia afumată. Îndoiți cojile înapoi peste porumb și grătiți la foc mic până când sunt fierte, rotind ocazional, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Banca Sonoma Coast Pinot Noir cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.