Cotlet De Porc Dijon

Cotlet De Porc Dijon
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de garnituri: frunze de busuioc, muștar dijon, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Portocaliu-Dijon, Miere Dijon Muștar Carne De Porc, și Muschi de porc cu os cu sos Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Frecați uniform amestecul de muștar peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați friptura pe o tigaie de broiler căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Coaceți la 475 timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 350 și coaceți încă 50 până la 55 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute sau până când termometrul ajunge la 160 înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Garnisiți, dacă doriți.
6
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit condimente McCormick Grill Mates Montreal Steak.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Montreal Steak CondimenteMontreal Steak Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista