Cotlet De Porc De Caise

Cotlet De Porc De Caise
Cotletele de porc de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 190 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi îmbuteliat, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, Cotlet De Porc Din Soia De Caise, și Cotlet De Porc De Caise.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa pre-tocată în tigaie; sotati 4 minute sau pana se rumeneste usor. Se amestecă conservele, sosul de soia, usturoiul și sarea; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carne de porc în tigaie, întorcându-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se presară cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista