Cotlet de porc de arțar cu Risotto de dovleac

Cotlet de porc de arțar cu Risotto de dovleac este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți arborio, sare și piper, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 105 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Dovleac-brânză de capră cartof dulce "Risotto" cu carne de porc crustă de arțar-Pecan, Risotto De Dovleac Cremos Cu Slănină De Arțar #PumpkinWeek, și Cotlet Simplu De Porc Și Risotto De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți margarina în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Gatiti carnea de porc in margarina 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Scoateți carnea de porc din tigaie; periați ambele părți cu aromă de arțar.
Adăugați orez și usturoi în tigaie. Gatiti la foc mediu 30 de secunde, amestecand frecvent. Se amestecă dovleacul și 1/2 cană de bulion. Gatiti neacoperit, amestecand frecvent, pana cand lichidul este absorbit. Se amestecă încă 1/2 cană de bulion. Continuați să gătiți aproximativ 15 minute, amestecând constant și adăugând bulion 1/2 cană la un moment dat după ce adăugările anterioare au fost absorbite.
Adăugați carnea de porc și orice bulion rămas în tigaie. Acoperiți și gătiți 5 până la 10 minute sau până când carnea de porc este ușor roz atunci când este tăiată lângă os și orezul este cremos și doar fraged. Se amestecă brânza și sarea.