Cotlet de porc de arțar cu Risotto de dovleac

Cotlet de porc de arțar cu Risotto de dovleac
Cotlet de porc de arțar cu Risotto de dovleac este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți arborio, sare și piper, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 105 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Dovleac-brânză de capră cartof dulce "Risotto" cu carne de porc crustă de arțar-Pecan, Risotto De Dovleac Cremos Cu Slănină De Arțar #PumpkinWeek, și Cotlet Simplu De Porc Și Risotto De Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Gatiti carnea de porc in margarina 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Scoateți carnea de porc din tigaie; periați ambele părți cu aromă de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați orez și usturoi în tigaie. Gatiti la foc mediu 30 de secunde, amestecand frecvent. Se amestecă dovleacul și 1/2 cană de bulion. Gatiti neacoperit, amestecand frecvent, pana cand lichidul este absorbit. Se amestecă încă 1/2 cană de bulion. Continuați să gătiți aproximativ 15 minute, amestecând constant și adăugând bulion 1/2 cană la un moment dat după ce adăugările anterioare au fost absorbite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați carnea de porc și orice bulion rămas în tigaie. Acoperiți și gătiți 5 până la 10 minute sau până când carnea de porc este ușor roz atunci când este tăiată lângă os și orezul este cremos și doar fraged. Se amestecă brânza și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista